Om oss

Vi i iQubeS har siden oppstarten i 2008 vært opptatt av å gjøre arbeidshverdagen enklere for bedrifter ved å tilby systemer for økt samarbeid og struktur. Vi vet at mange bedrifter sitter på store mengder data, men uten en god struktur på informasjonen vil man ikke få skapt det potensialet som ligger i bedriften.

Vi har nå utviklet en moderne og skybasert løsning som er integrert med Microsoft 365. Med Business Online får informasjonen dere produserer en mer logisk plassering, man kan standardisere egne prosesser og få et felles digitalt samlingspunkt.

God opplæring og veiledning er essensielt når man skal i gang med en digital transformasjon, vi tilbyr derfor også tjenester innen digitale forretningssystemer, forretningsanalyse, rådgiving og andre konsulenttjenester.

Kvalitet

Vi skal levere produkter av høy kvalitet, slik at våre kunder er fornøyde.

Utvikling

Vi har fokus på læring og utvikling for å sikre at vi leverer moderne teknologi.

Samarbeid

Vi tror at samarbeid gir økt verdi, og samarbeid mellom ulike disipliner skaper kreativitet og innovasjon.

Eivind Schrødahl

Alexander Kästel

Rebecca Hansen

Kristina Tjessem Thorsen

Etter å ha brukt mye tid i trege systemer hadde vi behov for en systemoppgradering. Våre daglige aktiviteter og gjøremål tok for lang tid, og vi behøvde bistand til effektivisering. iQubeS hadde den rette løsningen for oss. Vi har nå automatisert prosesser og spart oss for mye tid. Livet er blitt betydelig lettere når alt er samlet på et sted og hvor hele systemet "snakker sammen".

Christofér Næsheim

Driftssjef Norge

PSS Securitas

Informasjonsflyten og etterlevelsen har blitt betydelig bedre. For meg som KHMS-ansvarlig, så er etterlevelse det jeg verdsetter mest. Det hjelper ikke å ha gode prosedyrer på papiret hvis vi ikke klarer å omsette det til praksis. Vi bruker nå mer tid på forbedring, fordi vi faktisk gjør forbedringer og dokumenterer det. Business Online har et enkelt brukergrensesnitt og det tror jeg er en av hovedårsakene til at vi synes det fungerer bra for oss.

Rune Holmen

KHMS-leder

NovuMare