Hvem er iQubes?

iQubeS er et norsk selskap, lokalisert i Stavanger, som spesialiserer seg på digitale forretningssystemer, forretningsanalyse, rådgiving og konsulenttjenester. Vi leverer skalerbart digitalt og sky-basert kontor slik at våre kunder kan realisere sitt digitale potensiale. Vårt mål er å tilby et system som skaper økt struktur og samarbeid. Dette mener vi er nøkkelen for å utnytte potensialet som bedrifter innehar.

Kvalitet

Vi skal levere produkter av høy kvalitet, slik at våre kunder er fornøyde.

Utvikling

Vi har fokus på læring og utvikling for å sikre at vi leverer moderne teknologi.

Samarbeid

Vi tror at samarbeid gir økt verdi, og samarbeid mellom ulike disipliner skaper kreativitet og innovasjon.

Eivind Schrødahl

Alexander Kästel

Rebecca Hansen

«Etter å ha brukt mye tid i trege systemer hadde vi behov system oppgradering. Våre daglige aktiviteter og gjøremål tok for lang tid, og vi behøvde bistand til effektivisering. IQubeS hadde den rette løsningen for oss. Vi har nå automatisert prosesser og spart oss for mye tid. Livet er blitt betydelig lettere når alt er samlet på et sted og hvor hele systemet "snakker sammen".

Vi setter stor pris på et langt, tett og godt samarbeid. Videre har iQubeS rask responstid og god service, noe som er svært viktig for oss.»

– Christofer Næsheim, Operasjonssjef PSS Securitas

«Før hadde vi ulike plattformer for styrende dokumenter, prosjekt dokumenter og arbeidsdokumenter. Disse plattformene samhandlet ikke. Valget falt på iQubeS ettersom vi kunne erstatte flere av systemene vi brukte og samle alt på et og samme sted. Vi har nå god kontroll på prosessene, da vi har muligheten for å lage predefinerte kvalitetskontrollplaner. Dette gir oss høyere kvalitet og sporbarhet.

Etter flere år med iQubeS ser vi en betydelig forbedring i kontroll, struktur, effektivitet og samhandling. Vi har hatt et godt samarbeid fra begynnelsen, og opplever iQubeS som svært løsningsorientert. Vi har hatt stor effekt av jevne workshops, hvor vi får tilgang på de rette ressursene til enhver tid.»

– Odd Inge Olsen, Daglig leder/eier av Brødr Olsen Mur & Bygg AS