CRM HUB

CRM HUB

Med Business Online får dere full oversikt over bedriftens relasjoner. Her kan man enkelt vedlikeholde kontaktinformasjon, følge opp potensielle kunder, få påminnelser om utgående kontrakter og hente ut informasjon om kontraktsforhold.

Enkel kundeoppfølging

Registrer muligheter og opprett en egen kvalitetssjekkliste for salgsprosessen, slik at ingen steg blir glemt og hver mulighet får samme kvalitet på oppfølgingen.

 

Bedre oversikt på leverandørene

Ved å koble sammen informasjonen som lagres i CRM-systemet med prosjekter eller avvik, vil dere alltid har en fullstendig oversikt over hvilke leverandører som har vært involvert i de ulike prosjekter og hvilke avvik som eventuelt har oppstått. La Business Online huske for deg ved å legge inn en årlig notifikasjon for påminnelse av kontraktsfornyelse på leverandør.

Salgsrapporter i sanntid

Hvor i salgsprosessen befinner de nye mulighetene seg? Hvor mange kunder forventer vi å lande i løpet av det neste kvartalet? Få sanntidsinnsikt i salget med eget visuelt dashbord for salg, slik at dere kan gjøre justeringer i produksjon eller markedsføring når dere ser en trend.

Etter å ha brukt mye tid i trege systemer hadde vi behov for en systemoppgradering. Våre daglige aktiviteter og gjøremål tok for lang tid, og vi behøvde bistand til effektivisering. iQubeS hadde den rette løsningen for oss. Vi har nå automatisert prosesser og spart oss for mye tid. Livet er blitt betydelig lettere når alt er samlet på et sted og hvor hele systemet "snakker sammen".

Christofér Næsheim

Driftssjef Norge

PSS Securitas

Informasjonsflyten og etterlevelsen har blitt betydelig bedre. For meg som KHMS-ansvarlig, så er etterlevelse det jeg verdsetter mest. Det hjelper ikke å ha gode prosedyrer på papiret hvis vi ikke klarer å omsette det til praksis. Vi bruker nå mer tid på forbedring, fordi vi faktisk gjør forbedringer og dokumenterer det. Business Online har et enkelt brukergrensesnitt og det tror jeg er en av hovedårsakene til at vi synes det fungerer bra for oss.

Rune Holmen

KHMS-leder

NovuMare

Alle HUBene

HRM HUB

Spar tid med selvbetjening

Les mer

INTRANETT

Hold deg oppdatert til enhver tid.

Les mer

KHMS HUB

Rapportering og dokumentstyring: Gjort helt enkelt!

Les mer

PROSJEKT HUB

Prosjekthåndtering: Få kontroll på prosessene.

Les mer