Profitbase

Profitbase
Profitbase sin programvare er en naturlig og komplimenterende modul for vårt operasjonelle forretningssystem iQS, spesielt for større bedrifter og virksomheter.

Vi anbefaler selskaper som trenger finansiell rapportering, finansiell planlegging og finansiell simulering basert på informasjon fra iQS og andre kilder (f.eks. regnskapssystemer og / eller ERP-systemer) å vurdere programvare fra Profitbase.

Samarbeidet ble opprettet i 2012.
OM PROFITBASE
Profitbase har siden starten i 2000 vært en leder innen teknologisk utvikling av system for virksomhetsstyring. Profitbase definerer virksomhetsstyring som de aktivitetene som må utføres for å styre gjennomføringen av strategier på best mulig måte. Effektiv virksomhetsstyring krever at organisasjonen og ledelsen til enhver tid har riktig og relevant styringsinformasjon. Profitbase sørger for å utvikle og implementere teknologi som støtter dette.

Profitbase sine løsninger for rapportering og planlegging leveres til ulike bransjesegmenter som detaljhandel, shipping, olje og gass, produksjon og helsevesen med flere.DESIGN + CMS NETPOWER.NO