Stavanger Oilers

Stavanger Oilers
Vi benytter i stor utstrekning DNB Arena og sponsornettverket til Oilers på kunderelasjoner, nettverksbygging, markedsføring og tilrettelegging av kundemøter og kundelunsjer. Vi har en felles samarbeidsavtale på fordeling av fasilitering og tilrettelegging av markedsaktiviteter.

Vi anbefaler Oilers sitt sponsornettverk som teller over 200 bedrifter, hvor de fleste av disse gjør sin selskapsinformasjon tilgjengelig for resten av nettverket. iQubeS har på denne måten opplevd mange hyggelige og flotte opplevelser sammen med kunder og andre relasjoner under kamper, eventer og konserter.

Oilers har lagt godt til rette for at vi som sponsor og de som kunde hos iQS, har kunnet bruke de som en fantastisk partner og arena for mingling, kundepleie og profilering.

Samarbeidet ble opprettet høsten 2013.
OM STAVANGER OILERS ISHOCKEYKLUBB
Stavanger Oilers er en norsk ishockeyklubb fra Stavanger og spiller i GET-ligaen. Stavanger Oilers Ishockeyklubb er klubbens offisielle navn. Klubben benytter likevel Oilers som sitt navn og merkevare i de fleste sammenhenger. Oilers spiller sine hjemmekamper på DNB Arena som har en kapasitet på 4500.

Etter at laget ble stiftet i 2001 rykket de raskt opp i divisjonene, og har siden 2003/04-sesongen spilt i GET-ligaen. Oilers har i alt blitt norgesmestere 4 ganger, senest i 2014. De har også blitt seriemestere 1 gang, i 2011/12-sesongen. I 2014 vant de som første norske klubblag i historien IIHF Continental Cup.

Oilers har kontorer i Stavanger og arrangerer også en rekke eventer og konserter utover ishockeykamper.
DESIGN + CMS NETPOWER.NO