Om oss

I iQubeS er vi opptatt av å levere et unikt, attraktivt og effektivt forretningssystem til små og store bedrifter.  iQS skal gi en betydelig effektivisering og standardisering for brukerne av vårt system.

Selskapet ble etablert i 2008, og eies i hovedsak av gründerne og lokale investorer. Framtidsrettede behov i olje og gass-servicebransjen førte til at gründerne ønsket å tilby kompetanse og arbeidsform til flere og mindre bedrifter.

Vårt forretningssystem og tjenester er basert på lang evolusjon fra oljeindustrien nasjonalt og internasjonalt og er nå tilgjengelig for selskaper i alle størrelser i alle bransjer.  Trenden i dag er å benytte standard IT-systemer for å støtte operasjonsprosessene. Dette har over tid vist seg å være en unik måte å dele oljeindustriens arbeidsmetoder med andre landbaserte bedrifter.

Gjennom flere år har vi klart å etablere oss som en sterk regional aktør innenfor forretningssystem, rådgivning og konsulenttjenester innenfor kvalitet og HMS. Vår styrke ligger i å være et operativt fokusert forretningssystem og knytte styrende dokumentasjon og instrukser opp mot prosjektstyring, KHMS, kunderelasjoner og personell i et system. Vi støtter våre kunder i deres operasjoner over hele verden i et sømløst webgrensesnitt og har medarbeidere i Norge og India.

Den mest kritiske utfordringen innenfor IT-ledelse i dag er å være en del av bedriftens operasjon og verdiskapning. Med systemet iQS, bistår vi bedriftene med å digitalisere erfaring og kompetanse og sette dette i system og prosesser. Våre dyktige rådgivere og konsulenter hjelper bedrifter i å bistå i dette arbeidet.

Våre kunders behov endres raskere og vi ønsker å være tettere på kundene enn før. En naturlig aktivitet i forbindelse med dette er at når kundene fokuserer på operasjon, kan ledere og beslutningstagere på alle nivåer styre bedre og mer forutsigbart basert på innsikt i pågående prosjekter.

iQubeS er et norsk selskap som har ambisjoner til å dele norsk kompetanse og teknologi på globalt nivå. Vi har noe å dele med resten av verden.
DESIGN + CMS NETPOWER.NO